Beställning från apotek och vaccinbeställning från veterinär, som vi får före kl. 11.00 skickar vi samma dag!

Tel: 0520-520 891
Fax: 0520-520 893
E- post: partihandel@djurfarmacia.se

Order görs helst via E-post eller fax. För särskild faxorderlista, kontakta Djurfarmacia.

Varorna skickas med DHL alt. Postens företagspaket vardagar måndag–fredag med beräknad leverans följande vardag. För apotek i vissa delar av landet kan normal leveranstid vara två dagar beroende på DHL:s alt. Postens distributionsrutiner. Observera att kylvaror inte skickas på fredagar eller inpå helger.

Order under 2 500 kr exkl. moms tillkommer en kostnad för frakt och emballage på 150 kr exkl. moms.

För beställningar, som kommer in efter kl. 11:00 och som apoteket önskar erhålla följande vardag, måste detta tydligt anges på beställningen! Är det praktiskt möjligt för oss, så skickar vi varorna samma dag och då mot en extra avgift på 100 kr exkl. moms per varunummer.

Vid brådskande leverans som önskas utanför normal leveranstid enligt ovan t.ex. lördagar/helger tillkommer denna fraktkostnad för apoteket. (1 maj 2012 slutade Posten med expressutdelning på lördagar).

Apotekets kundnummer erhålls från Djurfarmacia vid första leveransen.

Om faktureringskunden kräver ett referensnummer på fakturan som den beställande kunden ej angivit korrekt, så att Djurfarmacia således får tillbaka en faktura med s.k. ”referens saknas” tillkommer en administrativ kostnad á 250 kr exkl. moms.